Botuline toxine

Botox Den Haag

Tekenen van veroudering, zoals rimpels of fijne lijntjes, kunnen veroorzaakt worden door het samentrekken van de spieren in het gelaat. De injectable Botox zorgt ervoor dat spieractiviteit wordt verminderd. Onze cosmetische arts is NVCG gecertificeerd en neemt ruim de tijd voor iedere behandeling. Er is oog voor detail maar ook het totaalbeeld wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Botox is geen filler. Wel kan het gecombineerd worden met fillers om het  mooiste, natuurlijkste resultaat te verkrijgen. Het wordt al sinds 1995 gebruikt in de geneeskunde en is inmiddels de meest bekende behandeling in de cosmetische industrie. Botox kent tevens een medische toepassing bij overmatig zweten, of migraine.

Toepassingen Botox behandeling

Een behandeling met Botox kan effectief zijn bij diverse klachten. Als het gaat om de aanpak van rimpels is een Botox behandeling geschikt bij:

  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofdsrimpels
  • Afhangende mondhoeken
  • Sinaasappelhuid kin

Daarnaast kent Botox andere toepassingen, zoals het verminderen van migraine en het tegengaan van overmatig transpireren. De naam Botox is overigens een merknaam. De werkzame stof van de injectable heet botuline toxine.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis huidadvies!

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen?
Menu