Coagulaie

Coagulatie is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes weg te halen. Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen. Coagulatie therapie is geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes.

Wat is coagulatie?

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met “de cauteerstift”. De cauteerstift is een klein handzaam apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Het is voorzien van een puntige elektrodeen daarmee worden wratten en huidbultjes aangestipt. De wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een behandeling duurt slechts enkele minuten. Gebruik de voorgeschreven nabehandelingscrème tot ongeveer één week na de behandeling voor het allerbeste herstel.

Waarom coagulatie?

  • Snel, eenvoudig en veilig
  • Een nauwkeurige manier
  • Gezonde, omliggende huid wordt met rust gelaten
  • Geen snijwondlittekens, blaren of bloedingen
  • Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren

Is coagulatie veilig en effectief?

Een behandeling met de cauteerstift is heel gericht en veilig. Met grote precisie worden plekjes en wratjes aangestipt terwijl de gezonde, omliggende huid met rust wordt gelaten. De behandeling is effectief waardoor de meeste plekjes al direct na de eerste behandeling verdwenen zijn! Daarnaast wordt coagulatie bij Huidkliniek Dreamskin altijd uitgevoerd door een huidtherapeut . Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen inbegrepen.

Afspraak maken?

Bij Huidkliniek Dreamskin profiteert u altijd van persoonlijke aandacht, vakbekwame professionals en behandelingen van topkwaliteit. Ook de controles en de evaluaties zijn bij alle behandelingen inbegrepen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons kliniek als u meer wilt weten over de behandelingsmogelijkheden voor acne..

Of wacht niet langer en boek direct een gratis intakegesprek en huidanalyse door een van onze huidtherapeuten. Tijdens deze intake kijken wij naar uw huidtype, krijgt u meer informatie over deze behandeling en samen met u wordt er een behandelplan opgesteld voor de beste resultaten.Huidkliniek Dreamskin is te bereiken op telefoonnummer 0619411077 of info@huidkliniekdreamskin.nl. Online een afspraak maken is ook mogelijk via het contactformulier. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:30:00 tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Graag tot ziens Huidkliniek Dreamskin!

Coagulatie

Huidonevenheden Per 15 min €40,-
Fibromen (steelwartjes) Per 15 min €40,-
Dermatosis papulosa nigra Per 15 min €40,-

Neem contact op

Menu