Over ons Huidkliniek Dreamskin | Bel 085 06 06 713

Over Huidkliniek Dreamskin

“Als huidtherapeut vind ik het erg belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Een persoonlijke aanpak waarbij ik samen met de klant naar een passende oplossing zoek is daarbij van belang. Door middel van na-scholingen, cursussen en trainingen kan ik de kwaliteit van mijn geleverde zorg waarborgen”


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (wet BIG).

Huidkliniek Dreamskin werd in 2017 opgericht door onderneemster Tamana Fakhari, die ook toen was afgestudeerd huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool.

Huidkliniek Dreamskin gelooft in specialisatie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende huidbehandelingen, zoals acne behandelingen pigmentstoornissen, laserontharing en huidverbetering. Ook voor de donkere huid bieden wij speciale behandelingen voor pigmentvlekken aan. Door ons te focussen op een select aantal kwalitatieve behandelingen, neemt de comfort en kwaliteit van de behandelingen toe. Wij stellen dagelijks de juiste diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg.

Wij werken uitsluitend met veilige en effectieve dermatologische lasers en peeling behandelingen. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen van de nieuwste technieken nauwlettend in de gaten zodat we het beste resultaat kunnen leveren. Naar onze patiënten toe garanderen wij vriendelijkheid, beschikbaarheid en zorgvuldigheid. Wij beschouwen het vrijblijvend geven van volledige, eerlijke informatie en advies tijdens de intake als een plicht.

Maak kennis met #TeamDreamskin

...
Tamana

CEO

...
Siyar

CEO

...
Arezou

Behandelaar

...
Alysha

Behandelaar

...
Lelav

Behandelaar

...
Ayesha

Behandelaar

...
Yara

Behandelaar

...
Parwini

Behandelaar