Het team

Tamanna

Eigenaresse – Huidtherapeut

Op jonge leeftijd had ik al interesse voor huid en het vak biologie. Ik wilde altijd al een beroep uitoefenen waarbij ik mensen kon helpen met hun huidproblemen. Ook onderneming zit in mijn bloed. Ik weet wat ik wil en heb veel ideeen die ik graag wil realiseren. Dat is ook de reden dat ik Huidkliniek Dreamskin ben gaan starten. Als huidtherapeut wil ik graag iedereen helpen naar een droomhuid. Het is mogelijk en dat is ook de reden waarom ik voor de naam “Dreamskin”heb gekozen. In mijn praktijk vind ik persoonlijke aandacht voor de klanten, kwaliteit en professionaliteit belangrijke aspecten. Als leergierige persoon heb ik altijd notieboekjes, informatiefolders en boeken in me handtas. Ik wil graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ik mijn klanten ook de juiste behandeling kan aanbieden.

Naomi

Huidtherapeut

Mijn naam is Naomi Doelahmarsidi. Ik ben afgestudeerde huidtherapeut van de HBO- Bachelor opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. In Nederland heb ik mijn cosmedische ervaring opgebouwd en hiernaast heb ik mij verdiept in de medische kant van huidtherapie in Nepal. Ook blijf ik mij altijd verbeteren door middel van nascholingen. Als paramedicus wil namelijk de beste zorg kunnen verlenen aan een ieder. Hetgeen wat ik het leukst vind aan dit werk is dat je iedere dag andere mensen tegenkomt en dat elke behandelplan individueel gemaakt kan worden. Naast mijn werk verdiep ik mij heel graag in andere interesses; reizen, lezen, kunst en alternatieve geneeskunde.

Mariam

Huidtherapeut

Mijn naam is Mariam en werk als afgestudeerde huidtherapeut bij Dreamskin!

Drs. Ayubi

Cosmetische arts

Mijn naam is Oranus en ik ben gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botuline-toxine en fillers. Ik werk met hoogwaardige producten zoals Tesoyal RHA, Stylage en botuline-toxine A-merk. Door mijn jaren lange ervaring heb ik goede kennis op het cosmetische vakgebied. Mijn passie is om schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken. Ik werk als “inhouse injectables “-arts bij Huidkliniek Dreamskin.

Menu